news        mail   location

 
 

Tinerii constituie viitorul oricărei societăți și de formarea și implicarea lor depind rezultatele generațiilor ulterioare. De aceea, ce semănăm astăzi în sufletul și cugetul tinerilor reprezintă și ceea ce vor culege copiii acestora peste câteva decenii.



 

Copiilor trebuie să le oferim cele bune şi folositoare pentru o temeinică dezvoltare a personalităţii lor. Pe lângă toate acestea, un copil are nevoie de Dumnezeu şi de învăţăturile Sale. Sfântul Ioan Gură de Aur ne spune: „Zâmbetul copilului este pentru mamă ca o rugăciune pentru Dumnezeu”. 

Părintele slujitor Negescu Cicelon de la parohia Bălilești, protoieria Câmpulung Muscel a primit în sfântul locaș pe copiii de la Grădinița cu program prelungit din localitate, însoțiți de cadrele didactice și de personalul auxiliar din cadrul unității.

Acesta a fost un prilej pentru cei mici să cunoască și să descopere elemente din Sfânta Biserică, Părintele Cicelon Negescu i-a miruit și le-a dăruit iconițe, iar după un moment de relaxare la locul amenajat din curtea bisericii, copiii au servit gustarea la sala de mese.v

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar