news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Cateheză în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș a organizat Concursul județean de creație literară și abilităţi practice ”VESTITORII PRIMĂVERII” la Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din municipiul Curtea de Argeș. 



 

Concursul s-a desfășurat indirect unde aproape 200 de elevi coordonați de 35 de cadre didactice din peste 10 de școli din județ au participat cu frumoase creații la toate secțiunile. 

 Concursul a fost coordonat de cadrele didactice de la școala gazdă: Maria-Mihaela Mărtoiu, Otilia-Daniela Ionescu, Maria-Gabriela Savu și Elena Ilina-directoarea Școlii Gimnaziale Nr. 1 Valea Danului. 

Scopul proiectului este creșterea calității instituționale și a procesului de predare-învățare-evaluare prin identificarea, stimularea și valorificarea potențialului artistic și creativ al școlarilor prin intermediul literaturii și abilităţilor practice.

La această activitate au participat: doamna profesoară, Sârbu Cornelia-Marcela -directoarea școlii gazdă și domnul profesor Gheorghe-Romeo Retevoi-directorul adjunct, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier al Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, felicitând pe toți participanții la proiect și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Primăvara ne vestește venirea căldurii aurii, soarele blând ne scoate din amorțeală, păsările ne devin o încântare vizuală și sonoră, iar frigul lăsa loc florilor și albinelor.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar