news        mail   location

 
 

Corul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, condus de maistrul militar Sorin Moldoveanu, a urcat pentru a treia oară consecutiv, pe scena Festivalului de Datini și Tradiții de Crăciun, de la Curtea de Argeș.



 

Teolog la bază și binecuvântat cu o voce dumnezeiască, maistrul militar Sorin Moldoveanu, alături de șapte elevi militari foarte talentați, a adus și anul acesta pe scena Casei de Cultură din Curtea de Argeș un repertoriu inedit de colinde interpretate nu doar cu glasul, ci mai mult cu sufletul.

Harul și dăruirea le-au adus, încă o dată, reprezentanților Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale ropote prelungite de aplauze, aprecierea sinceră a juriului și o diplomă de excelență.

De asemenea a urcat pe scenă Corul Şcolii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”  este un ansamblu de elevi militari care fac parte din secțiunea „Cor și interpretare vocală" a Cercului cultural artistic „Bobocii aerului" . Corul este alcătuit din elevi de anul I și anul II care urmează programul de formare a maiștrilor militari și elevi încadrați la profilul de formare a subofițerilor. Coordonatorul principal al activității Cercului  și totodată fondatorul acestuia este locotenent Laura Bașturea.

În ziua următoare concertului membrii acestor corale însoțiți de Preotul Militar Stanoiu Mihai au vizitat Ansamblul Mănăstiresc Curtea de Argeș unde cu Binecuvântarea ÎnaltPreaSfintitului Părinte Calinic au fost primiți de Părintele Adrian Enache care le-a prezentat istoricul locului. De asemenea ,oaspeții au cântat colinde în Catedrala Mitropolitană,Sala Manole  și Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regala.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar