news        mail   location

 
 

În după-amiaza zilei de 6 august, de Schimbarea la Față, poezia s-a preschimbat în fotografie. La Secția de Etnografie și Folclor  a Muzeului Municipal Câmpulung Muscel a avut loc lansarea volumului de poezii, având ca autor pe Adina Țuțară, precum și vernisajul expoziției „DOAR DOUĂ CUVINTE”.



 

Moderatoarea evenimentului a fost doamna Carmen Victoria Bârloiu, care a vorbit despre evenimentul inedit, și a prezentat invitații speciali, care au expus fotografii: David Oprescu (Câmpulung), Marius Sminchise (Paris), Dan Colisnic (Iași), Andreea Trandafir (Londra), preot Ovidiu Vlăsceanu (Curtea de Argeș), Fred Dwe (Cluj Napoca), care au exemplificat în fotografiile lor poezii din volum.

Părintele Ovidiu Vlăsceanu, consilier cultural și comunicații media, a mulțumit pentru invitația de a expune două fotografii în această expoziție, imagini care au fost însoțite de versuri aparte, și a transmis Arhiereasca Binecuvântare a Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, la zi de mare praznic!

Toate tablourile au fost achiziționate de către cei prezenți, contribuind la realizarea locului de joacă și relaxare pregătit pentru copiii de la Centrul START.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar