news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea și în prezența Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, Consiliul Județean Argeș prin DGASPC Argeș și Universitatea din Pitești - Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie și Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte, a avut loc Seminarul pentru Viață, un eveniment dedicat apărării vieții, a ființei nenăscute.



 

Seminarul este legat de evenimentul care are loc anual, Marșul pentru Viață, susținut de către Patriarhia Română, ajuns la a 13 ediție, tema de anul acesta fiind  „Viitorul este pro-viață”. La seminar  au fost prezenți specialiști din mai multe domenii, astfel că problematica avortului a fost abordată din mai multe perspective: teologică, psihologică, etică, medicală, din perspectiva asistenței sociale și a mass-mediei. 

Problematica abordată, una deosebit de sensibilă, a ajuns la inimile studenților, viitori specialiști în grupul cu persoanele vulnerabile, prezenți la eveniment într-un număr foarte mare.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar