news        mail   location

 
 

În duminica a VII-a după Rusalii, Părintele Arhiepiscop Calinic, dimpreună cu un sobor de preoți și diaconi a săvârșit Sfânta Liturghie în altarul de vară al Mănăstirii Robaia.



 

Numeroși credincioși au fost prezenți la slujba oficiată, însoțiți fiind de copii, care s-au bucurat de curtea primitoare a mănăstirii.

În cuvântul de învățătură, Întâistătătorul Eparhiei a vorbit despre minunile din pericopa evanghelică din această duminică, subliniind importanța credinței în viața noastră de zi cu zi. Aproape la fiecare minune, Hristos Domnul a întrebat pe cel suferind dacă are credință că se poate vindeca, iar la răspunsul afirmativ, darul sănătății se cobora peste trupul aflat în suferință. De asemenea, a vorbit și despre Sfântul Pafnutie Pârvu Zugravul, care a viețuit aici, plecând la Ceruri, pentru a fi mijlocitor pentru noi, cei care îi cerem ajutorul.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar