news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, la Parohia Nicolae Crețulescu din Leordeni-Primărie, a avut loc o procesiune în cinstea primirii celor două icoane minunate ale Maicii Domnului: Portărița și Prodromița. 



 

Uniți cu Hristos, prin rugăciune și cântare, peste 200 de credincioși au mers cu ripide și felinare pe o distanță de 5 km. 

Pelerinajul este o mărturie a înaintării noastre duhovnicești spre Împărăția Cerurilor. Pelerinajul religios este o căutare în lumea aceasta a ceea ce nu este din lumea aceasta: „Împărăția lui Dumnezeu” despre care Domnul nostru Iisus Hristos a spus: „Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu…” (Matei 6, 33). 

La acest pelerinaj au fost distribuite 200 de broșuri cu învățătura de credință despre cinstirea icoanelor. Icoanele Maicii Domnului o să rămână la Parohia Nicolae Crețulescu până sâmbătă, 25 noiembrie, ora 14.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar