news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, în după-amiaza zilei de 14 noiembrie, membrii echipei proiect Transformare Digitală din cadrul Grupului Renault, a vizitat Mînăstirea Argeșului.



 

Oaspeții au fost însoțiți de părintele Adrian Enache care i-a condus în Catedrala Mitropolitană, Sala Manole din Palatul Mitropolitan, Muzeul Arhiepiscopal, precum și Noua Catedrală Arhiepiscopală și Necropolă Regală.

Membrii echipei proiect au mărturisit că au descoperit elemente ale istoriei, culturii și spiritualiții românești, în timp ce Managerul General – Digital Transformation France a fost impresionat de frumusețea, încărcătura istorică și spirituală a locului, precum și de valorile culturale ale poporului român.

Oaspeții au lăsat un gând în cartea de aur a Palatului și au transmis sincere aprecieri pentru toate realizările, precum și mulțumiri pentru oportunitatea de a descoperi și redescoperi valorile culturale ale României.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar