news        mail   location

 
 

Taina Sfântului Maslu este prin excelenţă o Taină a comuniunii în rugăciune, întrucât preoţii şi credincioşii se roagă laolaltă pentru cei aflaţi în suferinţă. Hristos este prezent în chip tainic atât în cei care suferă din cauza bolii, cât şi în cei care se oferă să îi ajute prin rugăciune şi faptele milei creştine. Şi unii, şi ceilalţi sunt binecuvântaţi de Dumnezeu. Toţi se împărtăşesc de harul Duhului Sfânt: unii primind vindecare, alinare şi întărire sufletească şi trupească, ceilalţi bucuria şi pacea lui Hristos, care sălăşluieşte în inimile lor.



 

Preoții din Protopopiatul Topoloveni, coordonați de părintele protopop Stan Stelian au fost în mijlocul bolnavilor și a personalului medical de la Spitalul de Boli Cronice din Călinești, unde, la Paraclisul instituției a fost oficiată Taina Sfântului Maslu, iar în final a fost rostit un cuvânt de învățătură despre puterea credinței și a rugăciunii în încercările de boală și suferință.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar