news        mail   location

 
 

La început de primăvară, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, diferite activități menite să promoveze grija pentru viață, sănătate și dragostea între oameni.



 

În acest sens, astăzi au fost vizitate trei centre de îngrijire a vârstnicilor din protopopiatele Mioveni și Topoloveni, unde au fost împărțite flori, fructe și iconițe.

În această acțiune s-au implicat și elevii Liceului Iulia Zamfirescu din orașul Mioveni, care au confecționat manual mărțișoare, ce au fost oferite de slujitorii sfintelor altare argeșene. Într-o atmosferă de sărbătoare,  beneficiarele  și cadrele medicale din cele trei centre de asistență socială,  au primit darurile oferite cu multă dragoste. Elevii Liceului Iulia Zamfirescu din Mioveni au pregătit și un program muzical care a cuprins cântece legate de sărbătoarea de 1 martie, precum și de Ziua Internațională a Femeii.

Sectorul Social Filantropic și de Misiune va continua această acțiune și în celelalte protopopiate ale Eparhiei, arătându-se astfel că Biserica Ortodoxă face eforturi importante pentru ajutorarea vârstnicilor.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar