news        mail   location

 
 

Prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului  a promovat diferite proiecte social-filantropice realizate cu sprijinul credincioșilor din cuprinsul Eparhiei.



 

În ajunul sărbătorii închinate Sf. Ierarh Nicolae, părintele consilier Andrei Diaconescu, responsabil de sectorul social al Eparhiei,  împreună preoții slujitori de la parohiile aflate în cuprinsul comunei argeșene Băbana, au desfășurat o activitate socială pentru cele 24 de persoane aflate în grija Complexului de Servicii pentru Persoane cu Dizabilități  din comuna Băbana, satul Lupueni. Beneficiarii s-au bucurat nespus de prezența oaspeților, mai ales când aceștia le-au oferit  cadouri cu dulciuri și alimente.

Acțiunea socială desfășurată în comuna Băbana  vine să completeze sprijinul oferit de Consiliul Juderțean Argeș care prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș a reușit  cu ajutorul fondurilor europene să finalizeze acest centru social pilot pentru județ. 

În final cei 24 de beneficiari au pregătit pentru cei prezenți un scurt program de colinde.

           

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar