news        mail   location

 
 

În seara zilei de 17 noiembrie, la Casa de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, a avut loc spectacolul caritabil „Din suflet pentru suflet”, organizat pentru susținerea orelor de terapie gratuită, necesare copiilor și tinerilor cu nevoi speciale din centrele „Autism Smile” și „Sfântul Mihail” din Pitești.



 

La eveniment a fost prezent părintele Andrei Diaconescu, Consilier Social, Filantropic și de Misiune, în cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, care a transmis Arhiereasca Bincuvântare a Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, dăruind cărți și iconițe celor prezenți.

Publicul spectator a fost încântat de artiștii: Steliana Sima, Ilie Dură, Lorena Potârcă, soliștii, dansatorii și orchestra Ansamblului „Doina Bascovului”, instrumentiști ai orchestrei „Doina Argeșului”, grupul vocal „Rapsozii Bascovului” și George Mărgineanu.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar