news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului -  Sectorul Social, prin Asezamantul "Sfântul Nectarie" din cadrul Protoieriei Pitesti, a desfasurat actiunea "Ghiozdanul meu" prin care au fost impartite ghiozdane echipate cu rechizite scolare specifice anilor de studiu.



 

Impreuna cu bunii crestin, parintele paroh Robert Nicolae, a mers la Școala Generală din comuna Uda, unde invata copiii din cătunele Braniștea, Ciorâca, Valea Negrului, Romana, Șetrari, Vierosi, si care au primit ghiozdane nou cu rechizite, produse de igiena personala, pentru a incepe cum se cuvine noul an scolar 2022-2023, iar micuții de la gradinitele din aceste sate au primit pachete cu dulciuri.

De asemenea, alaturi de rechizite, elevii au primit articole vestimentare noi si dulciuri.
Prin astfel de actiuni se doreste incurajarea educatiei si impiedicarea abandonului scolar.
Comunitatea acestor zone au multumim pentru binecuvantarea si darul oferit, conturându-se importanta sustinerii elevilor pentru a beneficia de conditii optime de educatie.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar