news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic Argeșeanul, Paraclisul Universitar din Târgul din Vale, a organizat un pelerinaj în Eparhia Alexandrei și a Teleormanului. Pentru întărirea în credinţă a creştinilor, unul dintre cele mai puternice stimulente este pelerinajul.

 

Văzând răbdarea altora; cei ce se roagă mai puțin și mai superficial se îmbogățesc și se înnoiesc din rugăciunea fierbinte a altora, a tuturor. Preacuviosul Părinte Profesor Rafael, capelan la Paraclisul "Întâmpinarea Domnului" din Pitești, împreună cu doamna Mihaela Diaconu, Vicepreședinte al Senatului Universității Politehnica din România, au mers spre închinare și rugăciune cu un grup de 18 de credincioși. Pelerinii au fost binecuvântați de Preasfințitul Părinte Galaction, Episcopul Teleormanului și al Alexandriei și au primit daruri duhovnicești.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar