news        mail   location

 
 

Cu Înalta Binecuvântare a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic al Argeșului și Muscelului, prin Sectorul de Învățământ și Activități cu Tineretul - Biroul de Cateheză al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, în biserica Parohiei Popești-Căteasca din Protopopiatul Topoloveni, în baza parteneriatului Școală-Biserică, a fost organizată Serbarea de Paști.



 

Copiii parohiei, însoțiți de părinți și bunici, sub îndrumarea preotului Sîrbu Ion-Cornel și a cadrelor didactice, doamnele profesoare Matei Irina, Ghiță Denisa și Păunescu Georgeta, au adus laudă Învierii Domnului prin cântecele și versurile sfinte ale poeților noștri. Un moment emoționant l-a constituit interpretarea de excepție a elevei Bîlea Ioana Andreea de la Școala Mihai Eminescu din Pitești, fiică a Parohiei Popești-Căteasca.

La încheierea activității, din partea parohiei, copiilor le-au fost împărțite pască și ouă roșii.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar