news        mail   location

 
 

Rugăciunea nu se face doar în biserici, atunci când preoţii şi credincioşii slujesc şi se roagă în cadrul cultului divin public, ci rugăciunea poate fi şi particulară sau „de sine”, adică atunci când credinciosul se roagă în casa sa, în cămara sa: „Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta şi, închizând uşa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie” (Matei 6, 6).



 

Părintele slujitor Cătănea Cosmin de la parohia Zgripcești, protoieria Topoloveni, a participat la o activitate catehetică la Școala Gimnazială Beleți Negrești.

Prin această activitate catehetică cu tema “Puterea rugăciunii şi faptele bune”, s-a reuşit capacitarea copiilor, aceştia participând activ la toate discuţiile care au avut loc.

Părintele Cătănea Cosmin le-a vorbit copiilor despre rugăciune şi despre apropiata Sărbătoare a Învierii. Le-a fost citită o povestioară despre puterea nemărginită a rugăciunii, după care copiii au colorat imagini cu Praznicul Învierii.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar