news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic Argeșeanul, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, în perioada 22-26 martie 2024, la parohia Domnești de Sus, protoieria Curtea de Argeș, va avea loc un pelerinaj în care vor fi aduse, spre închinare, pentru folos duhovnicesc și întărire a credinței, racla cu Moaștele Sfântului Ierarh Nectarie de la Neghina, de la Parohia Așezământul Sfinții Împărați Constantin și Elena din municipiul Pitești.



 

Vineri, 22 martie, ora 14.00, va avea loc întîmpinarea Sfintelor Moaște, iar la ora 17.00 se va oficia Acatistul Sfântului Nectarie de la Eghina.

Sâmbătă, 23 martie, ora 09.00 se va oficia Sfânta Liturghie, iar de la ora 17.00 va fi săvârșită Slujba Vecerniei și a Acatistului Sfântului Nectarie de la Eghina.

Duminică, 24 martie, ora 09.00 – Sfânta Liturghie, iar seara de la ora 18.00, va avea loc, în sobor, Taina Sfântului Maslu de obște.

Luni, 25 martie, ora 09.00 – Sfânta Liturghie și Acatistul Bunei Vestiri, iar seara de la ora 17.00 se va săvârși Acatistul Sfântului Nectarie de la Eghina.

Marți, 26 martie, ora 10.00 – plecarea raclei cu Sfintele Moaște.

Sfânta Biserică va fi deschisă, în această perioadă, pentru credincioșii care vor dori să înalțe rugăciuni către Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghina, făcătorul de minuni și grabnic vindecător!

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar