news        mail   location

 
 

Beneficiarii Centrului de Zi pentru Recreere Pensionari  din municipiul Curtea de Argeș, au vizitat Ansamblul Mănăstirea Curtea de Argeș. Părintele Adrian Enache i-a întâmpinat în fața Catedralei Mitropolitane, după care i-a însoțit în Palat, unde s-a vizitat Sala Manole.



 

Vizita a continuat în Paraclisul Arhiepiscopal în care moaștele Sfintei Mucenițe au stat câteva decenii, Muzeul și Biserica de lemn din parcul mănăstirii, fiindu-le prezentate aspecte din istoria locului.

În final, membrii grupului au primit și câte un dar. Vizita s-a încheiat cu rugăciune în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Necropolă Regală.

Acțiunea a constituit un popas duhovnicesc în apropierea Postului Sfintelor Paști, dar și o oportunitate de a cunoaște mai bine valorile inestimabile ale Cetății Basarabilor.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar