news        mail   location

 
 

În învăţătura Sfântului Ioan Gură de Aur, preocuparea faţă de creşterea fizică şi dezvoltarea morală a copiilor îi situează pe părinţi şi pe educatori la cea mai înaltă demnitate posibilă, aceea de împăraţi.



 

Precum aceştia trebuie să vegheze la paza cetăţii şi liniştea supuşilor lor, tot astfel şi părinţii au chemarea nobilă, împărătească, de a se îngriji de binele fizic şi spiritual al copiilor lor.

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cuc Tineretul desfășoară diferite programe educaționale pentru copii, în vederea pregătirii pentru examenele naționale care se apropie la acest sfârșit de an școlar.

La Centrul Socio-Cultural Sfânta Maria Magdalena din cadrul parohiei Găvana IV din municipiul Pitești, s-a format un grup de voluntari care oferă, gratuit, meditații la Limba Română, Matematică și Logică și argumentare continuă.

Elevii intensifică pregătirea, în vederea obținerii de rezultate cât mai bune la Evaluarea Națională și Bacaluareat.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar