news        mail   location

 
 

Ieri după-amiază, la Consiliul Județean Argeș a fost o zi specială. Bucuria duhovnicească s-a coborât în inimile celor care se ostenesc aici prin bunăvoința Bunului Dumnezeu și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, care a săvârșit slujba de sfințire a noului spațiu de rugăciune și reculegere amenajat în incinta instituției.



 

Cu această ocazie, Chiriarhul a sfințit și clădirea unde își are sediul Consiliul Județean Argeș, a cărei reabilitare a fost terminată la finele anului trecut, cu fonduri europene.

Spațiul de rugăciune a fost amenajat la parterul instituției, în zona în care se află și o sală destinată publicului pentru audiențe. Astfel, atât angajații, cât și cei care vin în Consiliul Județean Argeș au acces în acest loc de reculegere – în altar și paraclis.

La ceremonie a participat conducerea Consiliului Județean Argeș, reprezentată de președintele Ion Mînzînă, vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, și administratorul public Cristian Puiu, alături de primarul Piteștiului – Cristian Gentea, secretarul de Stat din cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Vlad Ștefan Niculae, primari, consilieri județeni și angajați ai instituției.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar