news        mail   location

 
 

În cursul dimineții zilei de 6 iunie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a fost operat cu succes, la piciorul stâng, pentru refacerea afecțiunii suferite la rotulă. Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, se simte bine, și urmează procedurile medicale postoperatorii specifice.

 

Înaltpreasfinția Sa, multumește cu recunoștință, Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, pentru rugăciuni și mesajul adresat cu prilejul aniversării zilei de naștere, domnului doctor conferențiar universitar Ene Răzvan, șeful secției de ortopedie, doamnei doctor Liliana Mirea, șefa Secției ATI, cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, tuturor Ierarhilor Sinodului Bisericii Ortodoxe Române, clerului, cinului monahal, credincioșilor și credincioaselor, pentru toate rugăciunile, gândurile de încurajare și de felicitare.

Domnul Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți cu pace, sănătate deplină, și bucurie sfântă!

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar