news        mail   location

 
 

Urmare apariției în ediția online a ziarului Obiectiv de Argeș, în data de 4 martie 2021, a unui articol de presă intitulat: Ritualul botezului face alte victime. Scandal la o parohie din Pitești, cu referire la unele acuzații aduse preotului paroh Costache Ionel de la Parohia Sfântul Apostol Andrei – Papucești II Trivale din Municipiul Pitești, Județul Argeș, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a autosesizat și va desfășura o anchetă internă pentru constatarea veridicității asupra celor sesizate de către mai mulți credincioși în cuprinsul articolului menționat mai sus.

 

În urma cercetării efectuate de către corpul de control al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, vor fi dispuse măsurile care se impun, în conformitate cu prevederile regulamentare bisericești în vigoare.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar