news        mail   location

 
 

O echipă a ISU Argeș a fost prezentă astăzi la Sediul Protoieriei Pitești pentru a face instruirea anuală în domeniul situațiilor de urgență. La această ședință au participat părinții protoerei de la cele șașe protopopiate ale Eparhiei, împreună cu stareții și starețele de la toate mănăstirile argeșene.



 

Acțiunea s-a desfășurat cu binecuvântarea și sub îndrumarea Înaltpreasfinţitului Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Prezentarea a fost sustinuta de catre col. Iordache Orlando si Mr. Oprea Daniel din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Arges "Cpt. Puica Nicolae". Au fost prezentate informatii cu privire la prevenirea si combaterea efectelor incendiilor, cutremurelor si a tuturor calamitatilor naturale. De asemenea,  s-a pus accent pe pregătirea personalului clerical și neclerical în domeniul situațiilor de urgență.

Întalnirea de astăzi demonstreaza  colaborarea institutionala  care există permanent între ISU ARGES  și Arhiepiscopia Argesului și Muscelului, scopul fiind acela de a promova modelele de buna practica preventive  in randul clerului si al credinciosilor ortodocsi.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar