news        mail   location

 
 

De-a lungul secolelor poporul român a trecut prin grele încercări, dar prin eroismul său, prin cutezanța și fermitatea sa de a fi singur stăpân pe destinele sale,  obiceiurile și credința sa în propria țară, a reușit să treacă cu bine peste acestea. 



 

Așadar, de ziua Înălțării Domnului nostru Iisus Hristos și Ziua eroilor, noi, urmași pe ”pământul vechii Dacii”,  avem îndatorirea de a-i readuce în memoria noastră în fiecare an  pe cei care s-au jertfit pentru neam și țara lor.

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic, parohiile argeșene și muscelene în parteneriat cu unitățile de învățământ au săvârșit slujba de pomenire a eroilor la monumentele ridicate în cinstea lor, iar elevii, coordonați de profesori au prezentat programe artistice, care au constat în poezii, cântece, scenete dedicate eroilor neamului românesc.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar