news        mail   location

 
 

Atributul bunătății divine presupune ca omul să și-l însușească și să-l manifeste în relațiile cu aproapele său. Omenia, precum și bunătatea arătate săracilor, văduvelor, străinilor, orfanilor și, în general, tuturor celor aflați în dificultate trebuiau să fie practicate din porunca Domnului. 

În scrierile Părinților capadocieni, termenul filantropie apare cu aceeași conotație, dar se pune un accent mai mare pe aspectul lui practic. Filantropia înseamnă milă, altruism, bunătate, iubire dezinteresată și fapte bune.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Calinic Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, credincioșii parohiei Mavrodolu, împreună cu preotul slujitor Horia Dumitrescu, se fac împlinitori ai cuvântului Fiului lui Dumnezeu continuând proiectul Piciorușe calde, astfel oferind 40 de perechi de ghetuțe, jucării și alimente copiilor dintr-o comunitate izolata a județului Argeș.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar