news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea și cu purtarea a Înaltpreasfințitului Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, în data de 24 ianuarie 2021, a fost realizată o întâlnire duhovnicească cu credincioșii deficienți de auz din Comunitatea Surzilor din orașul Curtea de Argeș alături de preotul Țîru Cătălin, la biserica Sfinții Voievozi. 

Bucuria întâlnirii noastre cu Dumnezeu în Taina și Harul Preasfintei Treimi a fost încununată de săvârșirea prin semne a Dumnezeieștii Liturghii ca Jertfă de mulțumire pentru toată facerea de bine și nădejdea în Pronia Dumnezeiască îndreptată spre mântuirea noastră.

Cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române a fost evidențiat Drapelul Țării noastre, precum și importanța unității și demnității noastre ca parte integrantă a Poporului Român și Bisericii Ortodoxe Române. 

Preoții slujitori Arsene Nicolae și Palmeș Cristian Constantin de la parohia Sfinții Voievozi au pregătit daruri pentru comunitatea credincioșilor surzi.   

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar