news        mail   location

 
 

Colinde la fereastră, bucuria întrunirii în familie, revederea ce­lor dragi, voie bună, gânduri de dragoste cura­tă pentru cei din jurul nostru, copii așteptând daruri, tineri şi bătrâni cu chipuri luminate de harul acestei sfinte prăznuiri - aceasta este atmosfera de har şi de frumuseţe a sărbătorii Crăciunului. 

Un grup de tineri inimoși, iubitori ai Pruncului Iisus, animați de dorința de a ajuta aproapele, au adus bucurie în sufletele a 27 de copii, care provin din familii cu venituri modeste, greu afectate de această perioadă a pandemiei.

În acest sens, parohia Domnești de Sus – protoieria Curtea de Argeș, prin preoții Moisescu Ionuț Daniel și Vlăsceanu Ovidiu Marian, în parteneriat cu Asociația GHEPart, care desfășoară evenimente educative, culturale, sociale pentru tineri, prin organizatorii și colaboratorii: Olteanu Ionuț Cătălin, Margine Anabela Maria, Smărăndoiu Isabell Mihaela și Vlăsceanu Maria Raluca, au bucurat inimile copiilor de Sfintele Sărbători, prin darurile oferite.  

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar