news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului – Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, prin Parohia Mărcuș, din Protopopiatul Câmpulung Muscel, a organizat o acțiune de sprijinire a persoanelor singure, nevoiașe și bolnave din parohie. 

 Au fost oferite pachete cu alimente, venind astfel în sprijinul acestora, pentru a le ajuta să depășească mai ușor momentele grele prin care trec, mai ales acum, în prag de sărbători. Totodată au fost pregătite și oferite pachete cu rechizite, dulciuri și articole de igienă tuturor copiilor din parohie, încercând să fie adusă în acest fel o rază de lumină și speranță celor care vor deveni viitorul Bisericii și Neamului nostru Românesc.

Astfel de acțiuni sunt organizate frecvent în parohie, iar enoriașii și voluntarii Centrului Social Parohial Sfântul Cuvios Ioanichie cel Nou de la Muscel-Mărcuș, alături de preotul paroh Oprescu Daniel, se implică activ în acestea, din dorința de a oferi puțină mângâiere și bucurie celor pe care viața i-a încercat mai mult decât pe noi.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar