news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, desfășoară în această perioadă, proiectul social-filantropic ,,Bucuria Crăciunului”. 

La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, o parte din parohiile Eparhiei au contribuit financiar pentru realizarea a 1200 de pachete care conțin: dulciuri, alimente, rechizite școlare și cărți de rugăciuni.

Copiii din Protoieria Topoloveni au primit, prin intermediul preoților slujitori pachetele pregătite cu mare dragoste pentru ei.

Această acțiune socială oferă de asemenea posibilitatea Sectorului Social - Filantropic al Eparhiei,  de a identifica și alte situații delicate care există în special în parohiile din mediul rural. Astfel vor fi analizate și alte soluții pentru toți cei aflați în dificultate,  cum ar fi: acordarea unor ajutoare financiare suplimentare pentru încălzirea locuințelor, achiziționarea de medicamente și oferirea posibilității celor aflați în suferință de a avea acces la serviciile medicale de specialitate.

Toată campania se va derula cu respectarea regulilor impuse de autorităţi în perioada stării de alertă, ca urmare a măsurilor de prevenție şi limitare a răspândirii coronavirusului. 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar