news        mail   location

 
 

O inimă largă pentru semenii noștri revarsă cerul pe pământ, de aceea nu trebuie să legăm pâinea ce ar trebui să ajungă la sărac, ci trebuie să o lăsăm să ajungă înaintea noastră în cer. 

Când mulțumirile celui nevoiaș udate de faptele bune, ploaia Duhului Sfânt va înverzi lucrarea de ascultare, viața în Dumnezeu.

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, coordonat de părintele consilier Andrei Diaconescu a desfășurat o nouă etapă a proiectului misionar-pastoral: Bucuria de a dărui. În cadrul acestui proiect, prin grija parohiilor și a oamenilor de bine, comunitățile defavorizate sunt ajutate cu alimente, îmbrăcăminte, jucării și medicamente. Caravana socială a poposit în comunitatea creștinilor din parohia Ștefănești – Zăvoi, fiind oferite daruri.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar