news        mail   location

 
 

Pentru a fi aducătoare de roade duhovniceşti, bine plăcute lui Dumnezeu, faptele milosteniei trebuie să izvorască dintr-o iubire sinceră. Întotdeauna Creatorul priveşte la inima omului atunci când acesta săvârşeşte faptele milosteniei. 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a desfășurat o acțiune caritabilă, în care părintele slujitor Duminică Octavian de la parohia Sfântul Ierarh Nicolae și Sfântul Ierarh Nectarie, dimpreună cu enoriașii, a venit în ajutorul unei familii nevoiașe cu 5 copii. Cunoscând greutățile financiare și materiale ale familiei, au fost dăruit pături, lenjerii, lapte praf, alimente, dar și un ajutor financiar sub forma unei burse de studiu, în vederea susținerii celor doi copii, care sunt elevi la grupa pregătitoare și clasa I.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar