news        mail   location

 
 

A devenit deja un obicei ca la început de an școlar, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social – Filantropic și de Misiune, să desfășoare proiectul,, Ghiozdanul meu” prin care copii proveniți din familii defavorizate să primească ghiozdane și rechizite școlare. 

După ce au fost repartizate 600 de ghiozdane în cele șase protopopiate ale Eparhiei, responsabilii sectorului social împreună cu directorii unităților școlare au realizat anchete sociale, astfel fiind întocmite listele cu beneficiarii acestor daruri.

În cadrul acestui proiect social-filantropic, astăzi a fost realizată prima acțiune în teren la Șc. Generală Nr.2 din municipiul Câmpulung Muscel, unde 65 de elevi au primit ghiozdane și rechizite școlare.

În zilele următoare caravana socială ,, Ghiozdanul meu” va ajunge și în alte localități ale județului Argeș, scopul fiind acela de a se diminua abandonul școlar și de a se ușura situația financiară a familiilor care nu au posibilitatea să le ofere copiilor cele necesare pentru desfășurarea procesului educativ.

 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar