news        mail   location

 
 

Atunci când suntem în suferinţă din pricina bolii este foarte importantat să participăm la Taina Sfântului Maslu care se oficiază în Biserică sau chiar să cerem preoţilor să ne facă această Taină personal, după cuvântul Sfântului Iacov: „Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului. Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va ridica, şi de va fi făcut păcate, se vor ierta lui” ( Iacov 5, 14-15).



 

Bătrânii care viețuiesc în Unitatea de Asistență Medico-Socială din Domnești, au primit vizita preoților slujitori: Comandașu Constantin și Grigorescu Petre de la Parohia Domnești de Jos și Moisescu Ionuț Daniel și Vlăsceanu Ovidiu Marian de la parohia Domnești de Sus, care au săvârșit Taina Sfântului Maslu, atât pentru beneficiarii acestui așezământ, dar și pentru cei care lucrează aici.

La final, au fost oferite daruri seniorilor: iconițe, fructe și dulciuri.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar