news        mail   location

 
 

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social – Filantropic și de Misiune, s-a desfășurat astăzi încă o etapă în cadrul proiectului social,, Ghiozdanul meu” prin care copii proveniți din familii cu venituri modeste au primit ghiozdane și rechizite școlare. 

 

De această dată au fost alese școlile gimnaziale din comunele Dobrești și Boțești aflate în circumscripția protopopiatului Topoloveni. După ce au fost efectuate anchete sociale împreună cu directorii unităților școlare și reprezentanții administrațiilor locale, au fost selectați 70 de elevi care au primit ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare.

În acțiunea desfășurată astăzi a fost inclusă și parohia Glâmbocelul Deal, unde încă 10 elevi au devenit beneficiarii acestor daruri oferite de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

În zilele următoare caravana socială ,, Ghiozdanul meu” va ajunge și în alte localități ale județului Argeș, scopul fiind acela de a se diminua abandonul școlar și de a se ușura situația financiară a familiilor care nu au posibilitatea să le ofere copiilor cele necesare pentru desfășurarea procesului educativ.

 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar