news        mail   location

 
 

În perioada 2-8 martie, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului organizează prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune diferite activități menite să promoveze grija pentru viață și sănătate a oamenilor.



 

Astfel, acțiunea începută în municipiul Pitești a fost continuată la trei centre socio-medicale din cuprinsul protoieriei Topoloveni.

În acest proiect s-au implicat și elevii Liceului ,,Iulia Zamfirescu” din orașul Mioveni, care au confecționat manual mărțișoare și felicitări.

Pentru început, părintele consilier Andrei Diaconescu, însoțit de un grup de preoți din acest protopopiat, au vizitat Unitatea de asistență Medico-Scială din comuna Călinești, precum și Spitalul de Boli Cronice din aceeași localitate. Beneficiarele Centrului Social, cadrele medicale și pacientele spitalului au primit flori, icoane și dulciuri.

Reprezentanții Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei, împreună cu voluntarii implicați, au ajuns și la un azil privat din localitatea Beleți – Negrești, unde beneficiarele și cadrele medicale au primit darurile oferite cu multă dragoste.

Sectorul Social Filantropic și de Misiune va continua această acțiune și în celelalte protopopiate ale Eparhiei, arătându-se astfel că Biserica Ortodoxă face eforturi importante pentru ajutorarea vârstnicilor.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar