news        mail   location

 
 

De ce sar oamenii în ajutorul semenilor aflaţi în suferinţe, neputinţe? Pentru că unii oameni mai au suflet, mai au dragoste în inimile lor, mai au milă de semenii lor, mai cred în Dumnezeu. Ba mai mult, consideră că liniştea interioară proprie presupune mai puţină suferinţă pentru semenii noştri. 

 

Urmând sfatul Sfântul Apostol Pavel care ne sfătuieşte: „Facerea de bine şi întrajutorarea nu le daţi uitării; căci astfel de jertfe sunt bine plăcute lui Dumnezeu” (Evrei 13, 16), Parohia “Sfinții Împărați” din Curtea de Argeș, a desfăşurat prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, proiectul de asistenţă social-religioasă “Cea mai bună investiţie - Milostenia”.

Părintele slujitor Barbu Vasile, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Ferdinand I” din localitate, a dăruit alimente și dulciuri familiilor nevoiașe.

 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar