news        mail   location

 
 

Deși se invocă mereu posibilită­țile materiale reduse, nu aceasta este principala cauză a neîmplinirii faptelor de milostenie, ci nepăsarea. Nepăsarea pare că ne acaparează pe tot mai mulți. Nu ne mai interesează ce se întâmplă la un pas de noi, nu ne mai sensibilizează suferința aproapelui, rămânem surzi și orbi la nevoia celuilalt, totul este pentru noi și despre noi. 

 

Sunt din fericire și oameni pentru care chipul lui Dumnezeu în aproapele lor este vizibil și îl cinstesc facandu-se samarineni pentru o zi sau două sau mai mult.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Calinic Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, credincioșii parohiei Mavrodolu, împreună cu părintele slujitor Horia Dumitrescu, se fac împlinitori ai cuvântului Fiului lui Dumnezeu continuând proiectul Piciorușe calde, astfel s-au oferit 70 de perechi de încălțăminte de sezon copiilor dintr-un cătun argeșean defavorizat.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar