news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social – Filantropic și de Misiune, a desfășurat și astăzi o nouă etapă a proiectului social filantropic,, Ghiozdanul meu”, prin care copiii proveniți din familii defavorizate au primit  ghiozdane și rechizite școlare.



 

În această dimineață,  în cadrul Liceului Tehnologic Vedea, 230 de copii de la ciclul primar și gimnazial au participat împreună cu dascălii lor la acțiunea desfășurată de Sectorul Social Filantropic al Eparhiei, coordonată de părintele consilier Andrei Diaconescu împreună reprezentanți ai protoieriei Pitești.  Au fost oferite ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare, scopul fiind acela de a ajuta elevii proveniți din familii defavorizate, dar și de a motiva pe cei care au obținut până acum rezultate bune la învățătură.

Identificând situațiile extreme unde elevii se găsesc în situația abandonului școlar, Sectorul Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei Argeșului și Muscelului urmează să desfășoare și alte acțiuni menite să le ofere copiilor cele necesare pentru desfășurarea procesului educativ.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar