news        mail   location

 
 

A devenit deja un obicei ca la început de an școlar, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social – Filantropic și de Misiune, să desfășoare proiectul social filantropic ,,Ghiozdanul meu” prin care copii proveniți din familii defavorizate să primească ghiozdane și rechizite școlare.



 

O nouă etapă a acestui proiect s-a desfășurat la Școala Gimnazială Nr.1 – Poienarii de Muscel unde 98 de copii au participat împreună cu dascălii lor la acțiunea desfășurată de Sectorul Social Filantropic al Eparhiei, coordonată de părintele consilier Andrei Diaconescu. 

Au fost oferite ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare, scopul fiind acela de a ajuta elevii proveniți din familii defavorizate, dar și de a motiva pe cei care au obținut până acum rezultate bune la învățătură.

În zilele următoare caravana socială ,,Ghiozdanul meu” va ajunge și în alte localități ale județului Argeș, scopul fiind acela de a se diminua abandonul școlar și de a se ușura situația financiară a familiilor care nu au posibilitatea să le ofere copiilor cele necesare pentru desfășurarea procesului educativ.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar