news        mail   location

 
 

Porunca milosteniei nu a fost dată numai pentru cei bogați, ci și pentru cei care au puțin, ba chiar și pentru cei care abia reușesc să-și câștige pâinea cea de toate zilele. Pentru că nimeni nu este atât de sărac încât să nu aibă cei doi bani ai văduvei din Evanghelie.

 

Caci aceasta porunca s-a dat in primul rand spre folosul celui care face milostenie, ca inima lui sa nu mai fie lipita de lucrurile materiale pe care le poseda, sa nu fie inrobit de ele ci sa le poata imparti cu bucurie si fara parere de rau.

Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a desfasurat la Parohia Prundu III Pitesti cu Hramul,,Nasterea Maicii Domnului'',  sub coordonarea preotului Preda Vilcu Costin,  o activitate caritabila constand in ajutorarea unor familii nevoiase cu o  masa calda, carucior si alte lucruri trebuincioase  pentru nou nascut.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar