news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea  Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, în ziua prăznuirii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, la biserica cu hramurile Sfânta Muceniță Filoteia și Sfânta Cuvioasă Parascheva  din satul Anghinești, comuna Băiculești, a fost oficiată slujba de primire  la ortodoxie a domnișoarei Robu Ana-Maria, de confesiune romano-catolică.



 

Catehizarea s-a făcut în timp și amănunt, sub îndrumarea preotului paroh, Codeci Cristian. După ce s-au împlinit rânduielile tipiconale prevăzute în Molitfelnic și după citirea și semnarea Mărturisirii de Credință Ortodoxă, candidata la Ortodoxie a fost miruită și împărtășită.

La finalul slujbei, noul membru al Bisericii lui Hristos, a primit în dar o carte de rugăciuni, precum și îndemnul de a participa la sfintele slujbe ale Bisericii.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar