news        mail   location

 
 

Este cineva bolnav intre voi? Sa cheme preotii Bisericii sa se roage pentru el, ungandu-l cu untdelemn intru numele Domnului si rugaciunea credintei va mantui pe cel bolnav si Domnul il va ridica, si de va fi facut pacate se vor ierta lui. Iacov (cap 5 vs.14,16). 



 

Taina Sf Maslu aduce vindecare sufleteasca, intarire a celui suferind, potoleste pornirile rele impotriva noastra, lumineaza sufletul spre pocainta sincera si da iertare de pacate.                       

Cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Parinte Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, la Paraclisul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din incinta Filialei Nevazatorilor Arges, preotii slujitori: Constantin Radu-Gabriel (sector pastoral misionar nevazatorii din Pitesti), Miloiu Cosmin-Ionut ( Memorialul Pitesti) si Ponov Andrei (Parohia Mosoaia), au oficiat Taina Sfantului Maslu pentru credinciosii nevazatori unind postul cu rugaciunea. 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar