news        mail   location

 
 

Prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului  a promovat diferite proiecte social-filantropice realizate cu sprijinul credincioșilor din cuprinsul Eparhiei.



 

Astăzi a fost organizată o nouă etapă în cadrul proiectului eparhial ,, Bucuria de a dărui”,  desfășurată  în parohia Gliganu de Jos, comuna Rociu din protopopiatul Costești.

Din donațiile credincioșilor de la parohia Fundeni din municipiul Câmpulung Muscel,  100 de familii din comuna argeșeană  Rociu au primit astăzi diferite daruri constând în: alimente, detergenți, haine, încălțăminte,covoare, rechizite  și jucării.  Acestea au fost aduse la biserica cu hramul  Sf. Împărați Constantin și Elena din parohia Gliganu de Jos.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența părintelui consilier Andrei Diaconescu - ca reprezentant al Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei.

Activitatea socială desfășurată astăzi face parte dintr-un proiect inițiat de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, care  a îndemnat toate parohiile argeșene să organizeze colecte de alimente, haine și jucării care să ajungă la  familiile defavorizate, copiii orfani și bătrînii bolnavi lăsați fără îngrijire.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar