news        mail   location

 
 

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, douăzeci de persoane au rămas fără adăpost ca urmare a unui incendiu devastator petrecut în data de 15 februarie 2022. În urma acestui eveniment nefericit  care a avut loc în cătunul Gura Pravăț din comuna musceleană Valea Mare, șapte case și o anexă au fost distruse de flăcări.



 

Pentru a aduce o rază de speranță în sufletele celor care au rămas fără adăpost, Sectorul Social Filantropic al Eparhiei, coordonat de părintele Andrei Diaconescu, a inițiat la nivelul parohiilor argeșene o colectă de bani, alimente și haine care au fost împărțite celor păgubiți.

Cu această ocazie au fost identificate nevoile urgente ale famiilor care și-au pierdut casele, urmând ca să se găsească diferite soluții pentru achiziționarea materialelor de construcții necesare.

Acțiunea socială organizată cu ajutorul parohiilor argeșene  vine să completeze sprijinul oferit de Primăria Locală  care împreună cu alți binefăcători(firme și persoane fizice) depun eforturi  pentru reconstruirea locuințelor distruse.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar