news        mail   location

 
 

Crăciunul este pentru toți creștinii sfânta și binecuvântata zi a Domnului, în măreția căreia se aud corurile îngerești răsunând în câmpia Vifleemului. Fiecare credincios este chemat să înalțe, cu această ocazie, imne de laudă și să cânte împreună cu cetele de puteri îngerești.



 

Însă colinda românească nu este o simplă formă de manifestare a sentimentului religios, pe care îl exprimă cineva, cucerit de frumusețea momentului pe care îl trăiește. Colinda este o datină cu puternice rădăcini în viața de obște. Prin mijlocirea ei, bucuria sărbătorii este trăită în comuniune.

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Catehizare, a organizat un concert de colinde, susținut de copii din parohia Sfânta Vineri, protoieria Pitești, care au primit colindețe din partea preoților slujitori Dinu Vasile Laurențiu și Dascălu Ovidiu Constantin.  

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar