news        mail   location

 
 

Donarea de sânge reprezintă un act de milostenie faţă de aproapele aflat în suferinţă. Nu poate fi un mod mai frumos de a-I urma lui Hristos, decât de a dărui ceva din noi, din ceea ce suntem. 


     


 

În acest sens în municipiul Câmpulung Muscel, s-a desfășurat încă o etapă a campaniei naționale ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!”, în care personalul clerical și neclerical, este chemat să împlinească porunca Mântuitorului: ,,Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”

La chemarea Sectorului Social-filantropic și de misiune al Eparhiei, preoții și credincioșii argeșeni au făcut acest gest de dragoste creștină, întrucât au înţeles cât de mult contează fiecare picătură de sânge pentru salvarea vieților celor bolnavi.

Campania naţională ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi  îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar