news        mail   location

 
 

Nu trece nepăsător pe lângă oamenii săraci, nu îi ocoli şi să nu-ţi fie ruşine să-i ajuţi. Lui Hristos nu Îi este ruşine să primească milostenia ta, pe care o faci prin oamenii săraci, iar ţie îţi este ruşine să-ţi întinzi mâna şi să dai câţiva bănuţi. 

Nu este aceasta o ruşine şi mai mare? Dacă şi pentru un pahar de apă rece pe care îl dai, Dumnezeu te va răsplăti (Mat. 10, 42), gândeşte-te ce răsplată vei primi dacă vei fi generos cu săracii.   

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului – Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a organizat o activitate social-filantropică în parohia Glâmbocata I din protoieria Topoloveni. Părintele slujitor Grigore Florin, alături de voluntari, a mers la copiii de la Adăpostul Valea Screzii, unde au fost dăruite alimente, dulciuri, îmbrăcăminte, obiecte electro-casnice și obiecte de igienă personală.   

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar