news        mail   location

 
 

Mare şi neînfricată este puterea milosteniei. Chiar si puterile îngereşti care păzesc porţile cerului, dacă văd că milostenia se înalţă, deschid porţile şi celorlalte virtuţi, însă dacă văd că nu este milostenie, închid aceste porţi.



 

În comuna Bârla din județul Argeș, patru copii au trecut printr-o mare suferință, ajungând să solicite ajutor pentru a avea un acoperiș deasupra capului, dar și pentru hrana cea de toate zilele.

În acest context, Sectorul Social-Filantropic și de Misiune al Eparhiei Argeșului și Muscelului, a oferit un ajutor consistent acestor copilași, urmând ca în perioada următoare să dăruiască materiale de construcție pentru refacerea casei.

Preoții slujitori Stănescu Gheorghe de la parohia Găvana I și Pleșa Victor Marius de la parohia Găvana IV din protoieria Pitești au adus familiei greu încercate haine, alimente, televizor și rechizite.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar