news        mail   location

 
 

Chiriarhul Eparhiei Argeșului și Muscelului a primit în această săptămână vizita unui grup de elevi din parohia nemțeană Cracăul Negru. Însoțiți de o parte din dascălii Școlii Generale ,,Arhiepiscopul Calinic Argeșeanul”, cei mici au avut ocazia să descopere frumusețea naturală și ecleziastică a județului Argeș. 

Toate cheltuielile au fost suportate de Sectorul Social-Filantropic al Eparhiei, părintele consilier Andrei Diaconescu fiind gazda care s-a aflat permanent lângă oaspeți.

Pelerinii au vizitat principalele mănăstiri ale Eparhiei, precum și alte obiective din spațiul istoric și cultural argeșean.

Ierarhul Argeșean le-a oferit cu mare bucurie diferite daruri elevilor și profesorilor veniți din satul său natal, însoțindu-i la câteva din obiectivele vizitate.

Acest pelerinaj oferit copiilor și dascălilor din parohia Cracăul Negru se află la prima ediție, urmând ca Sectorul Social – Filantropic al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului să se implice în viitor pentru a oferi atât tinerilor, cât și adulților din parohia nemțeană, posibilitatea de a descoperi frumusețea județului Argeș.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar