news        mail   location

 
 

În ziua de 30 Iulie 2021, la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre “Basarab I” din Pitești a avut loc festivitatea de avansare in primul grad militar a promoției de elevi militari “Regele Mihai I-100”, festivitate condusă de domnul colonel Dănuț Cruceanu, comandantul școlii militare.



 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, părintele consilier Puiu Diaconescu, preot militar lt. col. Ștefan Badea, preot militar lt. col. Gheorghe Matei, preot Mihai Stănoiu au săvârșit slujba de mulțumire și de binecuvântare a elevilor militari.

La ceremonie au participat reprezentanți ai Statului Major al Apărării, ai Statului Major al Fortelor Terestre, ai Ministerului Afacerilor Interne precum și reprezentanți ai autorităților centrale și locale.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar